Speedport W 101 WLAN Bridge

Speedport W 101 WLAN Bridge

Speedport W 101 WLAN Bridge

Со два мрежни приклучока (LAN), Speedport W 101 Bridge е интерфејс на кој можете да го поврзете медија приемникот, компјутерот и другите мрежни уреди

Месечно

219 ден.

Цената е со вклучен ДДВ. Плаќањето е на 24 месечни рати на телефонска сметка.Со Мој клуб поени

23495

ТипАдаптер за безжично поврзување
Безбедносни функцииWPA/WPA2
Подршка на Wi-Fi Protected Setup (WPS)Метод со притискање на копче и PIN метод
Филтрирањеn/a
Порти2 x LAN / RJ45 ;10/100 Mbit/s
Податочни протоколи2,4 GHz Access Point според 802.11b/g/n; 5 GHz Client-Modus за рутерот според 802.11n
Стандарди
Други протоколи и спецификации
Брзина на пренос на податоциДо 300 Mbit/s
Домет на безжичниот сигналзависи од WLAN адаптер, од надоаѓањето на сигнали на истиот појас на фреквенција
Приоритети при пренос на податоци
Вклучени елементи1 адаптер за напојување, 1 мрежен кабел (1,8 m); 1 држач за на ѕид
Напојувањенадворешен адаптер
Димензии (Ш x В x Д, см)15,5 x 23 x 7
Тежина (кг)
Дополнителни карактеристикиМожност за монтирање на ѕид; Quality of Service (QoS) over Wi-Fi; TCP/IP протокол

За корисниците на 3 Max, 2 Max, Call & Surf, Office Complete, Optic и MaxADSL пакетите

Начин на плаќањеРедовна цена
Плаќање во готово, на прва телефонска сметка или на три рати на телефонска сметка4.699 ден.

Плаќање на 24 месечни рати на телефонска сметка

219 ден. /месечно 

За сите корисници

Начин на плаќањеРедовна цена
Плаќање во готово, на прва телефонска сметка или на три рати на телефонска сметка4.899 ден.

Плаќање на 12 месечни рати на телефонска сметка

439 ден. /месечно 
Со Мој клуб поениПоени
23495

Достапно со Мој клуб поени за корисниците на Т-Home услугите, како и за заедничките корисници на T-Home и T-Mobile услугите.

Малопродажните цени со попуст важат за сите нови и постојни 3 Max, 2 Max, Call & Surf, Office Complete, Optic и MaxADSL корисници кои ќе потпишат долгорочен договор. Постојните корисници на наведените пакети, кои ќе купат уред по цена со попуст, ќе треба да го обноват нивниот долгорочен договор, почнувајќи од датумот на купување на уредот. Постојните корисници на MaxADSL + компјутер не се квалификуваат за горенаведените цени со попуст. Домашните корисници ќе можат да купат еден уред со цена со попуст на еден од наведените пакети. Деловните корисници ќе можат да купат до три уреди со цена со попуст на еден на еден од наведените пакети.

Само корисниците кои ги платиле сите телефонски сметки, вклучително и последната, можат да ги користат условите за плаќање на телефонската сметка и на рати.

Цените се со вклучен ДДВ.

(1) СВТ - Годишна стапка на вкупни трошоци

 
Упатство
Упатство за Speedport W101 WLAN Bridgeпреземи
Водич за користење на Speedport W101 WLAN Bridgeпреземи