Call & Surf пакети

Call & Surf Basic

Call & Surf Basic

Сурфај и зборувај по супер цена!

месечно:

799 ден. повеќе
Call & Surf Start

Call & Surf Start

Сурфај и зборувај опуштено!

месечно:

1.199 ден. повеќе
Call & Surf Comfort

Call & Surf Comfort

Кога ти треба повеќе комуникација!

месечно:

1.999 ден. повеќе

MaxADSL пакети

MaxADSL Basic

Супер брз интернет по одлична цена!

месечно:

499 ден. повеќе

MaxADSL Start

Кога сурфањето е повеќе од потреба!

месечно:

899 ден. повеќе

MaxADSL Comfort

За максимално интернет доживување!

месечно:

1.699 ден. повеќе
MaxADSL

Optic пакети

Со врвна оптичка технологија до огромни, симетрични интернет брзини и 2 телефонски линии.

Повеќе
Интернет + компјутер

3 Max пакети

Со 3 Max добивате телефонија, интернет и MaxTV телевизија. Вклучени бесплатни разговори, попусти, видеотека со филмски хитови, започнувајќи од 1.199 ден.

Повеќе
Мобилен интернет

Мобилен интернет

Со пакетот Mobile Surf Comfort по специјална цена, сега сурфајте и кога сте во движење, со USB модем наменет за вашиот компјутер.

Повеќе
MaxADSL

Самостоен MaxADSL

Со самостојните MaxADSL пакети добијте брз интернет, без телeфонски број и без месечна претплата за телефонска линија.

Повеќе
Интернет по потреба

Click & Connect

Активирајте интернет пакет според вашите потреби и добиjте, инстант активација, без дополнителна опрема, без договори и дополнителни обврски.

Повеќе
Мобилен интернет

Kaspersky софтвер

Земете еден од Kaspersky пакетите и добијте врвна заштита на интернет. Софтверот е достапен на македонски, англиски и албански јазик.

Активирај онлајн

Опрема

Компјутери и други уреди по поволни цени и можност за плаќање на рати на телефонска сметка за сите 3 Max, 2 Max, Call & Surf, MaxADSL и Optic корисници.

Повеќе

Интернет промо

Доколку немате фиксен интернет, активирајте ја услугата Интернет промо и сурфајте 2 месеца бесплатно, без договор и без обврски.

Повеќе

Софтверски пакети

Бидете и вие корисник на најкористените и најпопуларни домашни и бизнис Microsoft пакети. За вас сега се достапни поволно и на рати на телефонска сметка.

Повеќе
T-Home webmail

Креирајте сопствена бесплатана e-mail адреса @t-home.mk.

Креирај
Упатства

Упатства за конфигурирање и активирање на уредите за интернет.

Најди упатство
Мој Телеком

Проверете го остварениот интернет сообраќај, сметката и многу повеќе.

Најави се