MaxTV

Арбитража

Актери: Richard Gere, Susan Sarandon

MaxTV видеотека

Мултимилионерот Роберт Милер има талент за бизнис - купува ефтино, а продава скапо. Tој е успешен бизнисмен и семеен човек, кој својот двоен живот...

Повеќе
3 Max

3 Max пакети

Со 3 Max пакетите телевизија, интернет и телефонија во едно! Почнувајќи од 1.199 ден. со вклучени бесплатни минути и попусти за разговори, интернет и повеќе од 80 ТВ канали.

Повеќе
2 Max

2 Max пакети

Со 2 Max пакетите добивате дигитална MaxTV телевизија и телефонија! Почнувајќи од 799 ден. пакетите вклучуваат, бесплатни минути и попусти на разговори, и повеќе од 80 ТВ канали.

Повеќе
Call & Surf

Телевизори

Голем избор на ТВ приемници, подготвени за прием на дигитална телевизија и отплаќање на рати на телефонска сметка. Специјален попуст за сите 3 Max, 2 Max и Optic корисници.

Повеќе